Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

Mjukvaruutveckling specifikt för ditt företag

Vi utvecklar mjukvarulösningar specifikt för ditt företag och har lång erfarenhet av mjukvaruutveckling inom OrCAD/Allegro och elektronikbranschen.

 • Programvara anpassad specifikt för ditt företag
 • Lång erfarenhet av mjukvaruutveckling för elektronikföretag
Boka möte

Vad kan vi hjälpa till med?

Integrationer

Inom elektronikbranschen har man ofta inköpssystem som har svårt att kommunicera med ECAD-programvara. Därför utvecklar nordcad skräddarsydd integration mellan alla typer av system.

Utforska

Automatisering

Det kan vara svårt att utföra alla dina uppgifter, speciellt med många manuella processorer. Därför hjälper Nordcad till att automatisera processorer och göra dig mer digital.

Utforska

Skräddarsydd utveckling

Nordcad hjälper till med mjukvaruutveckling inom många kategorier och har lång erfarenhet inom elektronikindustrin och ECAD-system.

Utforska

Företag vi har utvecklat mjukvara till

Vi insåg snabbt att det fanns många lågt hängande frukter vi kunde plocka för att effektivisera processen. Nordcad har varit lyhörda för våra behov och mycket skickliga när det gäller leverans. De har också hjälpt till att automatisera utdata, vilket säkerställer konsekventa resultat varje gång.
Torsten Larsen
Torsten Larsen, Global ECAD Solution Owner
Flexibiliteten i OrCAD möter företag i alla storlekar och erbjuder skräddarsydda paketlösningar för att tillgodose olika behov. Inkluderingen av Nordcads support är ovärderlig och ger snabb assistans.
Sebastian Tengvall
Applikationsingenjör, Lotus Microsystems
Med Allegro X ser vi en stor potential för att betydligt förkorta vår utvecklingscykel. Hårdvarudesignern kan göra bedömningar av densitet och komplexitet—och justera det elektriska designen för att säkerställa en snabb och effektiv slutförande av designen samt förbättrad produktivitet.
Allan Nørgaard
Senior Specialist i Electronics Hardware Development Engineer, Velux
IQM använder AWR för att göra RF/mikrovågschips för kvantdatorer. Vi använder också AWR för att designa RF-matchningskretsar och komponenter som filter och jag tror att AWR erbjuder goda möjligheter att påskynda våra ansträngningar för allt detta.
Jaakko Jussila
Lagledare, IQM Quantum Computers

Ska vi hjälpa dig i ditt nästa projekt?

Ha en inledande dialog med en av våra specialister om de många alternativen på Nordcad.

  Genom att skicka in accepterar du Nordcads användarvillkor och personuppgiftspolicy.

  Rasmus Søgaard Jacobsen
  Senior Software Engineer
  rsj@nordcad.dk +45 96 31 56 94
  Fredrik  Jander
  Sales Director
  fj@nordcad.se+46 8 51 801 388
  Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
  cross