Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

26 - 27 mars 2025

Nordcads seminarium återvänder 2025

Sätt ett kryss i kalendern. Det är återigen dags för Nordcads eftertraktade seminarium för alla inom elektronikbranschen. För första gången håller vi seminariet i Köpenhamn, där elektronisk design och utveckling får vår fulla uppmärksamhet i två dagar.

Vi garanterar ett starkt line-up av unika presentationer med de senaste trenderna, metoderna och teknologierna. Du får möjlighet att nätverka med andra deltagare, presentatörer, samarbetspartners från bland annat Cadence, och självklart oss från Nordcad.

Anmäl dig idag - få 10% rabatt

Spara 750 SEK per deltagare genom att anmäla dig före den 1 oktober. Då är du garanterad en plats innan vi meddelar att det är fullbokat. Anmälan är bindande.

  Vid registrering accepterar du Nordcads handlingbetingelser och integritetspolicy. Observera att du automatiskt kommer att prenumerera på vår e-postlista, Nordcad Insights, för löpande uppdateringar om seminariet.small><

  98% av våra deltagare återkommer varje gång

  "Kombinationen av information och den tekniska nivån på det (hur lätt det var att följa) gjorde det till ett utmattande evenemang, men det är en bra sak. Då känner jag inte att jag har slösat bort min tid."

  "Det fanns nästan för många intressanta presentationer. Ibland hade jag svårt att välja vilken session jag skulle delta i."

  "Väldigt privilegierad att kunna ge och få input direkt från Cadence."

  2 hela dagar ENDAST om elektronikutveckling

  Schematic och analog mixed mode-simulering

  Många nya funktioner har lanserats i OrCAD X Capture och PSpice, som syftar till att säkerställa mer pålitlig elektronik.

  Vi presenterar olika lösningsmodeller för hantering av supply chain och genomför en rad what-if-analyser som du kan använda på dina designer.

  SI/PI och termisk simulering

  All elektronik bör helst fungera vid första försöket, och även många års erfarenhet kan komma till korta när alla möjliga felkällor kombineras.

  Vi presenterar snabba metoder som alla kan använda för att minimera SI/PI-problem. Se hur du och ditt team enkelt kan införa enkla analyser utan stor tidsåtgång för att minska risken för fel. Vi diskuterar också hur termisk analys ökar elektronikens hållbarhet.

  PCB design

  Oavsett om det handlar om att designa komplexa PCB-designer eller mer enkla, får du på seminariet en inblick i de senaste teknologierna och hur det är möjligt att bygga ett effektivt PCB-designflöde.

  Vi fokuserar dessutom på AI samt vilken betydelse kontroller har i de tidiga stadierna av PCB-designprocessen.

  Framtidens visioner

  Vi dedikerar ett spår av presentationer till att blicka framåt. Här kan du höra mer om automatisering i designprocessen och hur verktyg som AI kan hjälpa i utvecklingsfasen.

  Vi talar om framtidens allt-i-ett-plattform, där du kan göra både schematic design, reliability, MTBF-analys, floorplanning och en rad andra analyser i en och samma integrerade miljö.

  Antenner och RF-design med AWR

  Med IoT, drönare och praktiskt taget all teknologi idag finns behov av kommunikation - och därmed antenner. Analysverktygen i AWR Microwave Office gör det enkelt och snabbt att designa och justera parametrar så att antennerna uppfyller applikationens behov.

  Du kommer också att kunna höra om och se hur RF-förstärkare byggs och analyseras för att minimera antalet prototyper.

  Pris och praktiskt

  En biljett till seminariet kostar 7500 SEK. Köper du din biljett före den 1 oktober 2024 får du 750 kr i earlybird-rabatt.

  I år har vi nöjet att vara i Kosmopols historiska lokaler - endast 50 m från Nørreport Station.

  Du kommer att bli bortskämd med god frukost, lunch, kaka och frukt, samt varma och kalla drycker hela dagen, samt en utsökt middag, underhållning och en goodiebag.

  Kosmopol, Danmark
  26-27 mars 2025
  Boka min biljett
  Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
  cross