Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

Så här sker ett utbyte av dina e-CAD-verktyg

Vi rekommenderar och erbjuder alltid att göra en förstudie. Här tar vi reda på var och hur arbetsflödet kan effektiviseras. Vi har många års erfarenhet av dessa förstudier, och har varje gång kunnat visa att det finns mycket pengar att spara på att ha ett e-CAD-system som är integrerat med resten av företaget. Vi upprättar rapporten som ett konsultuppdrag, och kan även användas i samband med processoptimering och effektivisering.

Boka möte

När verktyget väl är köpt lämnar vi dig inte ensam

Tillsammans med våra verktyg följer service automatiskt. Det innebär att vi sätter upp verktygen på ditt IT-system, vi skapar distributionspaket och integrerar systemet tillsammans med dina andra IT-verktyg. Om ditt företag använder SCCM-skript eller om du har ett annat behov av enkel distribution, kan våra experter också hjälpa till med det.

Översättning & Utveckling

Våra verktyg har en inbyggd översättare och kan översätta från många e-CAD-system. Detta gör det möjligt att ta med dina befintliga och gamla scheman, footprints och symboler i det nya systemet.

Skulle vår inbyggda översättare inte räcka till har vi ett starkt samarbete med Elgris i USA som kan översätta från alla tänkbara e-CAD-verktyg. Elgris utvecklar även översättningsprogram och du är välkommen att kontakta oss för att höra mer om detta.

Boka möte

Utbildning & Träning

Att lära sig ett nytt designprogram och nya system kan vara tidskrävande. Vi erbjuder ett brett utbud av möjligheter till träning och utbildning i dina nya verktyg.

Vi erbjuder dig alltid vårt kostnadsfria utbildningsmaterial online, och håller även enstaka och flerdagars utbildningar i verktygen, som antingen kan äga rum hos dig eller hos oss. Se vårt utbud av onlinekurser och fysiska utbildningar i vår webbshop.

Utforska

Löpande support & Vägledning

När de nya verktygen har köpts in och ersatts med de gamla måste du börja använda dem i ditt dagliga arbete. Här har du tillgång till vår duktiga hotline-support, där ett antal tekniker står redo att hjälpa dig.

Vår support är mycket mer än att bara hur man använder verktygen. Vi hjälper dig också gärna att välja rätt teknik, och vi stöttar dig också gärna när du har gjort din första design och om du har kommit ihåg allt som behövs.

Utforska

Ska vi ta ett samtal?

Ta en inledande och oförpliktande dialog med en av våra specialister om de många alternativen på Nordcad.

  Genom att skicka in accepterar du Nordcads användarvillkor och personuppgiftspolicy.

  Fredrik  Jander
  Sales Director
  fj@nordcad.se+46 8 51 801 388
  Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
  cross