Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

ECAD Utbildningar

Välkommen till vårt universum av onlineutbildning.

Fysiska utbildningar

   

Vår duktiga kursansvarige Albert håller kurser i schemaritning och layout, på vårt kontor i Huddinge. I en liten grupp så får du möjligheten att komma igång/vidareutbilda dig. I kursen varvas teori och praktik på ett effektivt sätt.

Schemaritning (OrCAD CaptureCIS): 1 dag
PCB Introduktion & Constraints(PCB Editor): 2 dagar
Vi kan också hålla anpassade kurser, enligt era önskemål. Vi erbjuder schemalagda kurser för upp till 4 deltagare på vårt kontor i Huddinge.

Finns önskemålet att vi istället kommer till er, och håller kurs för era anställda, så är det också möjligt. Vill du ha mer information, hör av dig till oss.
Albert Ousi
Senior application engineer
+47 8 778 44 40
Anmäl dig

Fördelen med onlineutbildningar

Ta utbildningen när du har tid! Kurserna har tagits fram av vårt eget supportteam för att du ska få den absolut bästa utbildningen i dina designverktyg.

Varje utbildning är uppdelad i flera moduler med tillhörande uppgifter och/eller videoinstruktioner och material i PDF-format. Du kan gå igenom kurserna från början till slut, eller välja den eller de avsnitt som du behöver i din designprocess.

  • Direktåtkomst vid köp i webshopen
  • Perfekt för både nya och erfarna användare
  • Håll dig uppdaterad med de senaste funktionerna
Online utbildningar

Hur fungerar våra onlinekurser?

Du provar en av våra populära kurser, Schematisk design med OrCAD Capture. Du kan se vad utbildningen innehåller, men utbildningsmaterialet och videorna är anpassade till denna förhandsvisning, och inte i sin fulla längd.

Behöver du utbildning? Skriv till oss så kontaktar vi dig.

    Genom att skicka in accepterar du Nordcads användarvillkor och personuppgiftspolicy.

    Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
    cross