Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

Ett CAD-system kan inte stå ensamt

PLM integration
Automatisera in- och utcheckning av ett PLM-system genom att integrera med ditt CAD-system och hantera automatiskt dokument, designs, stycklistor och mycket mer.
Integration med ERP
Alla företag har ett affärssystem. Dessa system är master för ditt företags ekonomiska data, och är också oftast företagets inköpssystem.
CAD integration
Vi är specialister på att integrera CAD-system med andra system såsom CAD/PDM/PLM eller databaslösningar.
Pick & Place integration
Få snabbt pick & place data från din PCB-design. Vi skapar integrationer mellan design- och produktionsmaskiner.

Enkel integration mellan PLM och CAD-system

Många företag har förvärvat PLM-system de senaste åren. En PLM-system innebär ofta mer arbete för designers, inköpare etc, eftersom dokument, designs, stycklistor etc. måste checkas in och ut ur PLM-systemen. Detta arbete kan minimeras avsevärt genom att göra integration mellan CAD- och PLM-system.

Information till och från affärssystemet (ERP)

Alla företag har ett affärssystem (ekonomi) (SAP, Navision, C5, AX, E-conomic och många fler). Dessa system är master för ditt företags ekonomiska data, och är också oftast företagets inköpssystem. ERP-system är bra för dessa funktioner, men fungerar ofta inte som en databas för t.ex. CAD-komponenter.

Som designer behöver du annan typ av information än t.ex. inköparen har. Därför har vi byggt ett stort antal integrationer med vår CIP-databas som en samlingspunkt. Det innebär att den data som finns i elektronikutvecklarens databas är just den data som ska användas i designfasen och samtidigt har inköparen den data som ska användas i affärssystemet.

Integration i hela fasen av din design

Tab Content #3

Ta dig snabbt från PCB till produktion

Få snabbt pick & place data från din PCB-design. Vi skapar integrationer mellan design- och produktionsmaskiner.
Boka möte
Möt en kund

Med hjälp av Nordcad byggde vi en molnlösning för våra licenser så att de kan nås oavsett var vi befinner oss i världen.

Dessutom erbjuder Nordcad en flexibel lösning som gör det möjligt att växa utan investeringar. Detta har gjort det möjligt för oss att stötta kunderna från dag 1. Du känner dig alltid som en del av familjen på Nordcad. Kommer du på ett problem är stödet fantastiskt och du känner verkligen att du får hjälp direkt.

Steen Kaare Grøndahl
Ägare och CEO
Andra företag som vi hjälpt
Ring till oss
+46 8 778 44 40

Ta en dialog med någon av våra specialister

    Copyright © 2023 Nordcad Systems A/S
    crossarrow-right