Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

Mjukvaruutveckling specifikt för ditt företag

Vi utvecklar mjukvarulösningar specifikt för ditt företag och har lång erfarenhet av mjukvaruutveckling inom OrCAD/Allegro och elektronikbranschen.

 • Programvara anpassad specifikt för ditt företag
 • Lång erfarenhet av mjukvaruutveckling för elektronikföretag
Boka möte

Vad kan vi hjälpa till med?

Integrationer

Inom elektronikbranschen har man ofta inköpssystem som har svårt att kommunicera med ECAD-programvara. Därför utvecklar nordcad skräddarsydd integration mellan alla typer av system.

Utforska

Automatisering

Det kan vara svårt att utföra alla dina uppgifter, speciellt med många manuella processorer. Därför hjälper Nordcad till att automatisera processorer och göra dig mer digital.

Utforska

Skräddarsydd utveckling

Nordcad hjälper till med mjukvaruutveckling inom många kategorier och har lång erfarenhet inom elektronikindustrin och ECAD-system.

Utforska

Företag vi har utvecklat mjukvara till

IQM använder AWR för att göra RF/mikrovågschips för kvantdatorer. Vi använder också AWR för att designa RF-matchningskretsar och komponenter som filter och jag tror att AWR erbjuder goda möjligheter att påskynda våra ansträngningar för allt detta.
Jaakko Jussila
Lagledare, IQM Quantum Computers
Med hjälp av Nordcad byggde vi en molnlösning för våra licenser så att de kan nås oavsett var vi befinner oss i världen. Dessutom erbjuder Nordcad en flexibel lösning som gör det möjligt att växa utan investeringar. Detta har gjort det möjligt för oss att stötta kunderna från dag 1. Du känner dig alltid som en del av familjen på Nordcad. Kommer du på ett problem är stödet fantastiskt och du känner verkligen att du får hjälp direkt.
Steen Kaare Grøndahl
Grundare och CEO, Wise Choice Consulting ApS

Ska vi hjälpa dig i ditt nästa projekt?

Ha en inledande dialog med en av våra specialister om de många alternativen på Nordcad.

  Rasmus Søgaard Jacobsen
  Senior Software Engineer
  rsj@nordcad.dk +45 96 31 56 94
  Fredrik  Jander
  Sales Director
  fj@nordcad.se+46 8 51 801 388
  Copyright © 2023 Nordcad Systems A/S
  crossarrow-right