Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde
Se alla webinars

High speed design – Stackup och returväg

Är du trött på att arbeta med höga hastigheter och fortfarande uppleva signalproblem?
Låt oss vara ärliga – det kan vara frustrerande och tidskrävande. Men det behöver inte vara så! Den rätta PCB-stacken är avgörande för att uppnå framgångsrik high speed-design och undvika EMI-problem. Om en designer kan få en stack-up precis rätt, blir routing med säker signalintegritet mycket enklare och många av de enklare EMI-problemen undviks.

Därför är det viktigt att förstå hur en stackup fungerar och hur man kan optimera den för high speed-design. I detta webinar kommer vi att ge dig de nödvändiga verktygen och tipsen för att förbättra din design och öka chanserna för en framgångsrik implementering. Vi kommer också att diskutera returvägar, som är en annan avgörande faktor för signalintegritet, och hur man kan undvika fallgropar och förbättra resultaten.

Anmäl dig till vårt webinar och lär dig hur du kan optimera din stackup och returväg för att undvika signalproblem och minimera EMI-utmaningar i din high speed-design. Detta är en unik chans att förbättra dina designfärdigheter och öka chanserna för framgångsrik implementering av moderna high speed-interfaces, som DDR och seriella länkar.

Vi ser fram emot att se dig där.


Språk: Engelska

Speakers

Søren Jul Christiansen
Senior Application Engineer
Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
cross