Menu
 

Signal Integritet

Komplett lösning för analys av source-synchronous interfaces som DDR3 och DDR4 gränssnitt Gör compliance kontroll av Multi-Gigabit serial link som USB och PCI Express
Analys

Analys

Komplett lösning till analys av source-synchronous interfaces som i DDR3 och DDR4 interfaces
Compliance check

Compliance check

Compliance check av multi-Gigabit seriella kopplingar som USB och PCI Express

Power-Aware Signal Integritet

Simultant switching noise (SSN) kan ändra i timing för ett minnesgränssnitt. Med Sigrity ™ Power-Aware SI får du en komplett lösning för analys av source-synchronous interfaces, där används t ex DDR3- och DDR4-minnesgränssnitt. Power-Aware SI omfattar både verktyg till layout-extraktion av ledare och leveranser, samt intuitiva simuleringsverktyg till parallell bussanalys, som kan generera rapporter med information om tidsmarginaler som uppfylls enligt JEDEC-standarden.

Seriell länkanalys

Utför chip-to-chip analys på dina höghastighets SerDes-gränssnitt, t ex PCI Express® (PCIe®), HDMI, SFP +, Xaui, Infiniband, SAS, SATA och USB med industristandard IBIS AMI-modeller. Du kan göra pre-layoutanalys med hjälp av mallar och lägga till modeller av komponenter, kontakter och layouter för att spegla hela gränssnittet. Simuleringar kan användas för att identifiera överhörnings problem och visar inte bara signalerna i gränssnittet, utan också signaler efter clock-data-recovery (CDR) som beskrivs i IBIS AMI-modellen. Genom att simulera det kompletta gränssnittet med miljoner av bitar, kan den totala bitfelfrekvensen (BER) beräknas för att bestämma, om jitter och ljudnivåer ligger inom specificerade toleranser.

Behöver du vår hjälp?

Vi kan besvara dina frågor gällande våra verktyg och vår support är redo att hjälpa till.

Skriv till oss, eller alternativt ring på:

+46 8 778 44 40