Menu
 

Antenn design (AWR)

Den bästa designplattform för utveckling av RF- och mikrovågsprodukter
RF- och Microvågskretsar

RF- och Microvågskretsar

Du kan enkelt utföra alla etapper av RF- och mikrovågs komponentutveckling, från schemat och layout till kretsanalys och optimering till elektromagnetisk (EM) extraktion, och slutligen verifiering.
Kommunikation- och Radarsystem

Kommunikation- och Radarsystem

Du kan utveckla arkitektur och specifikationer för RF-system, samt göra systemanalys, budgetering och sam-simulering baserat på parametrisk standard RF-block.
Antenn och EM analys

Antenn och EM analys

Designa, analysera och optimera antenner med planar- och 3D elektromagnetisk (EM) solver, och simulera S-parametrar, samt visualisera strömmar och antennmönster.

RF/Mikrovågs designs

Programvara för att skapa och simulera RF- och mikrovågskretsar.

Microwave Office hjälper dig att nå dina mål snabbare och effektivare, med sitt intuitiva användargränssnitt och innovativa automatiseringar. Lösningen innehåller RF-aware layoutfunktionalitet, ett stort urval av high-frequency modeller och en kraftfull Harmonic Balance (HB) simulator, allt dessa tillsammans gör att du kan lösa de utmaningar det är med utveckling av RF-elektronik.

Kommunikation och radarsystem

System simulering och modellering för trådlös kommunikation och radarsystem.

Visual System Simulator ™ (VSS) är en enhetlig mjukvarulösning med stöd för VSWR- aware modellering, RF- och DSP-modellblock. Detta gör att du enkelt kan göra tids- och frekvensdomänanalys samt circuit-envelope analys.

Du kan också utveckla och optimera systemarkitektur för t.ex. trådlösa kommunikationssystem, identifiering av komponentspecifikation, oönskade effekter/frekvenser och begränsningar i systemet. Samtidigt kan BER och EVM simuleras med för-konfigurerade virtuella testbänkar.

3D Planar EM Analys

Med 3D planar electromagnetic (EM), kan du extrahera S-parametrar och därmed verifiera din design.

AXIEM 3D Planar är en method-of-moments (MoM) EM-analysis simulator för passiva strukturer som transmissionslinjer, stora planar-antenner och patch-antenner. AXIEM ger dig den noggrannhet och hastighet som krävs för att karakterisera och optimera passiva komponenter i RF-konstruktioner, moduler, LTCC:er, MMIC:er, RFIC:er och antenner.

3D EM Analys

Finite-element method (FEM) electromagnetic (EM) analysverktyg för analys av 3D-strukturer.

Med Analyst ™ 3D FEM EM simulering och analyssimulator kan du accelerera utvecklingen av din RF produkt genom att tidigt i processen kunna göra karakterisering av produkten mha Full 3D EM verifiering.

Den avancerade solver tekniken ger snabb och noggrann analys av 3D-strukturer/sammankopplingar som finns i dagens komplexa högfrekvenselektroniken.

AWR Design Environment – Avancerad RF teknologi

En enhetlig mjukvarulösning för utveckling av RF/mikrovågsprodukter.

AWR Design Environment plattform förser RF/mikrovågsingenjörer med integrerad hög-frekvenskrets (Microwave Office), systemsimulering (VSS), och EM-simulering (AXIEM/Analyst) för att utveckla fysikaliskt-realiserbar elektronik redo för tillverkning.

Denna mjukvarulösning hjälper dig att förstå alla delar av kretsen, och hjälper dig att optimera prestanda i alla delar av designen – från IC till IC-krets och PCB-layout – vid första försöket!

Behöver du vår hjälp?

Vi kan besvara dina frågor gällande våra verktyg och vår support är redo att hjälpa till.

Skriv till oss, eller alternativt ring på:

+46 8 778 44 40