Menu
 

Våra verktyg

Elektronikdesign från A-Z

Allt börjar från ett schema

Vi erbjuder verktyg för hela processen inom elektronikutvecklingen. Den första fasen är schemaritningen där ett enkelt och lättanvänt verktyg behövs. Vårt schemaritningsverktyg är OrCAD Capture och är första valet för de flesta av landets och världens ledande elektronikföretag.

För ditt schemaritningsverktyg kan du enkelt ansluta ett komponentbibliotek så att du snabbt och enkelt kan hitta alla symboler och footprints som ska användas i din konstruktion.

#Shemaritning # Symboler #Footprints # Bibliotek # Komponenthantering

Kretssimulering av din konstruktion

För att säkerställa att din konstruktion inte innehåller några kritiska fel, bör du utföra simuleringar på dina kretsar. Det finns flera gratisprogram på marknaden för simulering som kan hantera detta, men du kan aldrig vara säker på att resultaten från dessa är korrekta.

Vi erbjuder några av de absolut bästa simulatorerna på marknaden för att testa konstruktionen både före och efter konstruktion. Våra simulatorer erbjuder säker och kraftfull simulering som kan testa din krets mot kostsamma fel och är avgörande för att säkerställa hög kvalitet.

#Simulering #MATLAB #SIsimulering #SI #PI

PCB layout i världsklass

När du har designat och kanske simulerat, kan du börja med PCB layout. Vårt PCB-verktyg har vidareutvecklats och förbättrats under de senaste åren, både vad gäller användargränssnitt och kärnteknologi. Visa din PCB-design i 3D-design för en bättre överblick över det slutliga resultatet. Alla ändringar du gör i din design, kan du se i realtid, och du kan utföra olika kontroller för att säkerställa kvaliteten under vägen.

#PCBdesign

Innan konstruktionen skickas till tillverkning

När designen är klar, är den nästan färdig att skicka för tillverkning. Vi rekommenderar att du kontrollerar dina gerber-filer i ett CAM-verktyg. Genom att göra det ser du till att PCB-tillverkaren kan förstå filerna som dina E-CAD-system producerar. Vi erbjuder några av de bästa verktygen på marknaden för denna del av processen.

Det allra sista du måste tänka på är dokumentation. De som ska montera din design behöver dokumentation från dig, och här har vi verktyget för att göra detta tidskrävande arbete snabbare och mer konsekvent från tid till annan.

#Verifiering # Dokumentation

Behöver du vår hjälp?

Vi kan besvara dina frågor gällande våra verktyg och vår support är redo att hjälpa till.

Skriv till oss, eller alternativt ring på:

+46 8 778 44 40