Menu
 

Komponenttjänst

Hur håller du reda på dina komponentdata?

Komponenttjänst

Komponenters livslängd har under de senaste åren blivit kortare och kortare, och idag ställs det stora krav på uppdatering och underhåll av komponentbibliotek. Tidigare har många företag haft en komponentbibliotekarie, vars uppgift var att underhålla bibliotek. Vi erbjuder lösningar för att hantera denna uppgift, och avsevärt minska tiden som spenderas på komponenter.

OrCAD CIP med SiliconExpert integration

Med standard OrCAD-databasen och en integration med SiliconExpert, är det enkelt att få komponenter uppdaterade med den senaste informationen. Om det finns krav på RoHS Complient eller kemiska data, är det också möjligt att uppfylla dessa. Våra duktiga tekniker kan på några dagar flytta din gamla databas till en färdig SQL-lösning, där du inte längre är beroende av någon som har utvecklat databasen.

Symboler, footprints och 3D-ritning av komponenter

I våra verktyg finns en länk direkt till portaler som innehåller symboler, footprints och 3D-ritningar av komponenter.

Om dessa bibliotek inte uppfyller kraven som du eller ditt företag ställer för komponenter, kan vi också erbjuda komponentunderhåll, antingen till löpande kostnad eller på ett fast månadsabonnemang.

Kontakta våra ingenjörer för mer information om dessa alternativ och hur du säkerställer att du alltid har ett uppdaterat komponentbibliotek.

Behöver du vår hjälp?

Vi kan besvara dina frågor gällande våra verktyg och vår support är redo att hjälpa till.

Skriv till oss, eller alternativt ring på:

+46 8 778 44 40