Menu
 

Byta ut ditt verktyg

Vi byter ut dina verktyg utan att det blir extra ett arbete för dig

Byta ut ditt verktyg

Det kan ofta vara en tung process att byta ut sina ECAD verktyg, och det är säkert besvärligt att avsätta tid för att komma över på en helt ny designplattform. Vi har mycket stor erfarenhet av att förenkla processen för dig, och garanterar dig en smidig övergång, då vi hanterar alla delar för dig.

Vårt team av tekniker hanterar arbetet, och gör att du snabbt får nytta av övergången utan att det äventyrar designprocessen för din utvecklingsavdelning.

Så byter du ut dina ECAD verktyg

Vi rekommenderar och erbjuder alltid att göra en förstudie. Här tar vi reda på var och hur arbetsflödet kan rationaliseras. Vi har många års erfarenhet av dessa förstudier, och har varje gång kunnat bevisa att det finns mycket pengar att spara genom att ha ett ECAD system som är integrerat med resten av företaget. Vi utför rapporten som en konsultuppgift och som också kan användas i samband med processoptimering och effektivering.

När verktyget är köpt,
lämnar vi dig inte ensam

Tillsammans med våra verktyg följer automatiskt en tjänst. Detta innebär att vi tar hand om implementeringen av verktygen på era IT-system, och vi levererar också distributionspaket och integrerar systemet med dina andra befintliga IT-verktyg. Om ditt företag använder SCCM-skript eller har ett annat behov av enkel installation, kan våra experter hjälpa till med det också.

Översättning

Våra verktyg har en inbyggd översättare och kan översätta från flera ECAD system. Detta gör det möjligt att flytta dina existerande och gamla konstruktioner, footprints och symboler över till det nya systemet. Skulle våra inbyggda översättare inte räcka till, har vi ett starkt samarbete med Elgris i USA, som kan översätta från alla tänkbara ECAD verktyg. Elgris utvecklar också översättningsprogram, och du är välkommen att kontakta oss för att höra mer om detta.

Kurser och utbildning

Att lära sig ett nytt designprogram och nya system kan vara tidskrävande. Vi erbjuder ett brett utbud av möjligheter för utbildning i dina nya verktyg. Vi erbjuder dig alltid vårt gratis online-utbildningsmaterial, och erbjuder även en- och flerdagarsträning i verktygen, som antingen kan äga rum hos er eller hos oss. Se vårt utbud om onlinekurser och fysisk-utbildning i vår webbshop.

Support och vägledning

När dina nya verktyg har implementerats är det nog dags att börja använda dem i ditt dagliga designarbete. Här har du tillgång till våra duktiga på hotline-support, där ett antal tekniker är redo att hjälpa dig. Vår support är mycket mer än bara till användning av verktygen. Vi hjälper dig gärna också med att välja den rätta teknologin, och vi ser gärna också fram emot när du har gjort din första design framgångsrikt.

Behöver du vår hjälp?

Vi kan besvara dina frågor gällande våra verktyg och vår support är redo att hjälpa till.

Skriv till oss, eller alternativt ring på:

+46 8 778 44 40