Menu
 

Programvara release

Här få du en översikt över dina verktygs senaste uppdateringar

Release 2019 (17.4)

Regelbundna uppdateringar…

Nyhetsöverblick i QIR1

Få en snabb överblick över de senaste uppdateringarna i OrCAD/Allegro 17.4, och lär dig hur du sätter på automatiska uppdateringar i din Download Manager.

3D-vy av objekt i PCB Editor (QIR1)

Med de nya 3D-funktionerna i PCB Editor är det nu enkelt att skapa en översikt över objekt i 3D-vy. Nu får du en 3D-vy av nät, vilket ger en bättre visuell bild.

Versionskontroll av dina designs (QIR1)

I PCB Editor kan du nu versionskontrollera dina designs. Genom att använda Data Management så behöver di inte hantera versioner av dina designs manuellt  utan Data Management hanterar versionskontroll åt dig.

Online DRC i Capture

Med den nya Online DRC i OrCAD Capture 2019 rapporteras där löpande fel i konstruktionen. Det betyder att du lätt kan rätta eventuella problem och snabbt komma vidare med konstruktionen.

Miljontals komponenter för ditt schema

Med Unified Part Search i OrCAD Capture kan du söka miljontals komponenter med schemasymboler, footprints, 3D-STEP modeller, etc. Den önskade komponenten kan snabbt placeras på schemat, och är strax klar för mönsterkortslayout.

Release 17.2

Real-Time Routing

Denna funktion gör att konstruktören kan optimera konstruktionskvaliteten genom att identifiera och förbättra hela 9 olika routing-konfigurationer.

Real-Time Placement

Real-Time Placement ger konstruktören ett hjälpmedel som gör komponentplaceringen ännu enklare, och som tar hänsyn till s.k. ratsnest och timing.

Back drilling i Padstack Editor

Backdrilling-funktionen tar bort outnyttjade sektioner av pläterade genomgåendehål i high-speedkonstruktioner, för att förbättra signalintegriteten i konstruktionen.

Real-Time Design for Manufacturing

Genom att göra DFM checks under konstruktionsfasen, undviker du att upptäcka fel försent och vara orolig för att göra sista-minuten ändringar.

DesignTrue DFM

Med DesignTrue DFM Ecosystem är du direkt ansluten till världens ledande tillverkare, och det är snabbt och enkelt att skaffa och implementera specialregler.

Real-Time Interactive 3D

Alla produkter är i 3D, och i konstruktionsfasen av elektroniken är det bra att även kunna se produkten i 3D. Den här funktionen eliminerar att du går fram och tillbaka mellan 2D och 3D, och låter dig arbeta med konstruktionen direkt i 3D-visningsläge.

3D Flex Böjning

Det är möjligt att böja flex-delarna i konstruktionen individuellt eller i grupper. Därmed får du en snabb överblick över, var eventuell kollision kan uppstå i böjningsdelen.

Behöver du vår hjälp?

Vi kan besvara dina frågor gällande våra verktyg och vår support är redo att hjälpa till.

Skriv till oss, eller alternativt ring på:

+46 8 778 44 40