Menu
 

Programvara release

Här få du en översikt över dina verktygs senaste uppdateringar

Release 2019 (17.4)

Regelbundna uppdateringar…

Online DRC i Capture

Med den nya Online DRC i OrCAD Capture 2019 rapporteras där löpande fel i konstruktionen. Det betyder att du lätt kan rätta eventuella problem och snabbt komma vidare med konstruktionen.

Miljontals komponenter för ditt schema

Med Unified Part Search i OrCAD Capture kan du söka miljontals komponenter med schemasymboler, footprints, 3D-STEP modeller, etc. Den önskade komponenten kan snabbt placeras på schemat, och är strax klar för mönsterkortslayout.

Release 17.2

Real-Time Routing

Denna funktion gör att konstruktören kan optimera konstruktionskvaliteten genom att identifiera och förbättra hela 9 olika routing-konfigurationer.

Real-Time Placement

Real-Time Placement ger konstruktören ett hjälpmedel som gör komponentplaceringen ännu enklare, och som tar hänsyn till s.k. ratsnest och timing.

Back drilling i Padstack Editor

Backdrilling-funktionen tar bort outnyttjade sektioner av pläterade genomgåendehål i high-speedkonstruktioner, för att förbättra signalintegriteten i konstruktionen.

Real-Time Design for Manufacturing

Genom att göra DFM checks under konstruktionsfasen, undviker du att upptäcka fel försent och vara orolig för att göra sista-minuten ändringar.

DesignTrue DFM

Med DesignTrue DFM Ecosystem är du direkt ansluten till världens ledande tillverkare, och det är snabbt och enkelt att skaffa och implementera specialregler.

Real-Time Interactive 3D

Alla produkter är i 3D, och i konstruktionsfasen av elektroniken är det bra att även kunna se produkten i 3D. Den här funktionen eliminerar att du går fram och tillbaka mellan 2D och 3D, och låter dig arbeta med konstruktionen direkt i 3D-visningsläge.

3D Flex Böjning

Det är möjligt att böja flex-delarna i konstruktionen individuellt eller i grupper. Därmed får du en snabb överblick över, var eventuell kollision kan uppstå i böjningsdelen.

Behöver du vår hjälp?

Vi kan besvara dina frågor gällande våra verktyg och vår support är redo att hjälpa till.

Skriv till oss, eller alternativt ring på:

+46 8 778 44 40