Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

OrCAD X

'Bäst i test' schemaritning med marknadens starkaste prestanda

Upptäck marknadens mest använda schemaritnings-verktyg som inte bara förbättrar produktiviteten utan också säkerställer efterlevnad av branschstandarder och bästa praxis från början av designprocessen.

Uppnå smidig synkronisering mellan schematic- och layoutdesign

I stället för manuell överföring av begränsningar möjliggör OrCAD X en smidig synkroniseringsprocess med ett enkelt klick. Detta säkerställer att de begränsningar som används i diagramritningen översätts korrekt till layouten och bibehåller konsistensen mellan de två designrepresentationerna.

 • Förenklar designiteration, minskar risken för fel på grund av omatchade begränsningar.
 • Förbättrar den totala designprecisionen.

Molnanslutning stöder samarbete

Molnanslutning har revolutionerat vårt arbete. OrCAD X Capture möjliggör samtidigt samarbete över nationsgränserna. Möjligheten att hantera versionskontroll och dela designdata i molnet förenklar samarbetet och eliminerar behovet av komplex dataöverföring.

 • Snabba implementeringar ökar ingenjörernas produktivitet och accelererar projektets slutförande.
 • Problemfri implementering med flexibla lösningar och massivt skalbara, molnklara verktyg.
 • Säkra, beprövade lösningar som branschledande kunder har förtroende för.

Design av varianter

OrCAD X Capture möjliggör design av olika variationer av en design och hanterar dem effektivt under produktionen. Med färgkodade komponenter och möjligheten att generera variantrapporter och stycklistor blir det enklare än någonsin att uppnå den flexibilitet som behövs i din design.

 • Uppnå mer effektiva, precisa och pålitliga design.
 • Spara tid, minska risken för fel och få hjälp med att uppfylla kraven för modern elektronikdesign.
OrCAD X Diagramtegning, Capture

Få tillgång till ett omfattande system med tusentals referensdesigns och användare

OrCAD X inkluderar ett brett utbud av referensdesigns och en aktiv användargemenskap. Få tillgång till en skattkista med färdigdesignade kretsar, layouter och lösningar för inspiration eller direkt användning i dina egna projekt.

 • Tusentals referensdesigns för beprövade lösningar på olika designutmaningar, vilket accelererar dina egna designprocesser och minskar behovet av att börja från scratch.
 • Framgångsrik kunskapsdelning, bästa praxis och gemensam problemlösning genom den stora användargemenskapen.

Jämför produkter

OrCAD Capture
Vi rekommenderar
OrCAD X Capture
PCB Viewer
Cloud part database och library
Cloud CIS m. part manager och variants
ODBC-baserat CIS m. part manager och variants
Cloud design workspace
Cloud workspace management
Weblicensing
Andra företag vi har hjälpt

State-of-the-art funktioner

Autowiring, Skalar och BUS-forbindelser
OrCAD X Capture erbjuder automatisk ledningsanslutning samt skapande av både Skalar och BUS-anslutningar. Detta minskar manuella fel och effektiviserar processen, vilket innebär mer fokus på design och mindre på rutinarbete.
Stöd för flera netlistformat
OrCAD X Capture är utformad med flexibilitet i åtanke och stöder flera netlistformat. Detta är avgörande för att uppnå en smidig samarbetsprocess med andra verktyg och plattformar.
Integrerad DRC och ERC
Programvarans integrerade DRC- och ERC-motor identifierar inte bara fel, den förhindrar även fel från att uppstå. Genom att upprätthålla designregler och elektriska standarder under processen minimerar OrCAD X Capture möjligheten till designproblem och minskar behovet av senare omfattande korrigeringar.
Hierarkisk och platt design
OrCAD X Capture ger designern möjlighet att välja mellan hierarkiska och platta designstrukturer beroende på projektets komplexitet och behov. Den hierarkiska metoden möjliggör uppdelning av stora projekt i mindre, mer hanterbara moduler, medan den platta designen är idealisk för mindre projekt eller när hierarki inte är nödvändigt.
Omfattande import och export
OrCAD X Capture stöder en bred uppsättning av import- och exportformat, från standardindustriformat till tredjepartsverktyg. Denna mångsidighet säkerställer att dina designdata kan delas och användas effektivt i olika utvecklingsmiljöer.
Omfattande biblioteksskapande och hantering
OrCAD X Capture inkluderar en imponerande samling av över 34 000 färdiga delar som täcker ett brett spektrum av komponenttyper. Detta omfattande bibliotek gör det möjligt för designern att snabbt och enkelt välja rätt komponenter, vilket hjälper till att påskynda designprocessen.

Lär dig mer om OrCAD X Capture

Inled en inledande och icke-bindande diskussion med en av våra specialister om de många möjligheterna med OrCAD X Capture.

  Genom att skicka in accepterar du Nordcads användarvillkor och personuppgiftspolicy.

  Mathias Smalbro Jørgensen
  Account Manager
  msj@nordcad.dk+45 96 31 56 91
  Fredrik  Jander
  Sales Director
  fj@nordcad.se+46 8 51 801 388
  Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
  crossarrow-right